Ultimate Ears introduceert mobiele speaker UE BOOM 2

Redactie HiFi.nl | 29 september 2015 | Ultimate Ears

Ultimate Ears komt met de UE BOOM 2, een uitbreiding van zijn kleurrijke line-up draadloze, mobiele, Bluetooth-speakers.

De kleine speaker is waterproof (IPX7), valbestendig (max 1,5 meter) en heeft het formaat van een waterfles.

Wat eerder begon met de UE BOOM (de 360-graden speaker die Ultimate Ears in 2013 introduceerde), wordt nu met de UE BOOM 2 voortgezet. De UE BOOM 2 levert geluid dat 25 procent harder is, beschikt daarnaast over een groter draadloos bereik van 30 meter en heeft een volledig waterproof ontwerp.

De UE BOOM 2 heeft een accu die 15 uur mee gaat en beschikt daarnaast over de nieuwe “tap-controls” functie waardoor je nummers kunt overslaan, zonder je telefoon in je hand te hoeven hebben.

Met de UE BOOM 2-app voor iOS en Android kun je het geluid verdubbelen door de speaker te koppelen met elke andere speaker van Ultimate Ears, de speaker op afstand inschakelen vanaf je telefoon of wakker worden met jouw favoriete muziek. Nieuwe updates worden draadloos via de app naar de Ultimate Ears speakers verstuurd.

De UE BOOM 2 is beschikbaar in zes kleurvariaties: Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical en BrainFreeze. De UE BOOM 2 is naar verwachting vanaf september in België beschikbaar voor een adviesprijs van 199,99 euro. 

 

 


EDITORS' CHOICE