NIEUWS

Plantronics introduceert nieuwe draadloze stereoheadset

Redactie HiFi.nl | 28 september 2015

Plantronics introduceert de BackBeat SENSE: een nieuwe, draadloze Bluetooth-stereoheadset met smart sensor-technologie.

"Muziekliefhebbers hebben headsets nodig die zo licht en comfortabel zijn dat je vergeet dat je ze draagt,” aldus Stuart Bradshaw, head of consumer marketing and business development bij Plantronics. 

De 140 grams BackBeat SENSE heeft ingebouwde slimme sensoren, die automatisch de muziek pauzeren als de headset wordt afgezet. Als de BackBeat niet wordt gedragen, wordt de batterij gespaard. En zodra de headset weer wordt opgezet, begint de muziek weer zachtjes te spelen. 

Met 'intelligente koppelingsmogelijkheden' kunnen gebruikers eenvoudig en snel wisselen tussen verschillende apparaten. Er kunnen ook twee apparaten tegelijk aan de headset worden gekoppeld.

Spraakopdrachten die in het oor worden gefluisterd geven belangrijke updates over onder andere de levensduur van de batterij en de status van de verbinding.  De batterijduur is extra lang. Met een oplaadbeurt kan de batterij tot 18 uur muziek en media streamen.
 

De BackBeat SENSE is beschikbaar in de varianten zwart/espresso en wit/bruin. Wereldwijd is de headset vanaf september beschikbaar. De adviesprijs voor de BackBeat SENSE is € 179,99.  


EDITORS' CHOICE