NIEUWSVifa

Musiclaire introduceert nieuwe Vifa-luidsprekers

Redactie HiFi.nl | 23 september 2015 | Vifa | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Importeur Musiclaire presenteert een drietal nieuwe, draadloze design-speakers van het Scandinavische merk Vifa.

Scandinavische luidsprekercomponentenfabrikant Vifa ging een samenwerking aan met Kvadrat, fabrikant van hoogwaardige, speciaal gefabriceerde stoffen met een lange levensduur. Dit resulteerde in drie complete draadloze design-muziekweergevers: de Helsinki, Copenhagen en de Stockholm.

Helsinki
Een Helsinki-luidspreker is gebouwd is klein en compact met een krachtige accu, een Bluetooth-verbinding en een leren riem om de speaker te dragen. Daarnaast beschikt het apparaat over woofer 2 x 60 mm Vifa units met een platte sandwich cone en neodymium magneet. De speaker is v
erkrijgbaar in de kleuren Willow Green, Misty Blue, Dusty Rose en Sandstone Grey. Advies verkoopprijs is € 399,-.



Copenhagen
De Copenhagen is eenvoudig te gebruiken, draagbaar en heeft een scandinavisch design. De speaker is verkrijgbaar in de kleuren Anthracite Grey, Pebble Grey, Sunset Red, Sand Yellow, Ocean Blue en Ice Blue heeft een oplaadbare Lithium accu en een advies verkoopprijs van € 699,-.



Stockholm
Stockholm bouwt voort op de klassieke principes van Scandinavisch design: Hoge kwaliteit, tijdloosheid en eenvoud.
De Stockholm is compatibel met vrijwel elke mobiele telefoon, tablet, PC / MAC en TV via technologieën zoals Bluetooth aptX, Apple AirPlay, DLNA en muziek streamen. Stockholm ondersteunt bovendien Wi-Fi Direct, die het gebruik van Apple AirPlay buiten het netwerkbereik geschikt maakt. De speaker is verkrijgbaar in de kleuren Anthracite Grey, Pebble Grey, Sunset Red, Sand Yellow, Ocean Blue en Ice Blue en heeft een advies verkoopprijs van € 1499,-.
 

 

MERK

EDITORS' CHOICE