NIEUWSDynaudio

Dynaudio introduceert Connect


Redactie HiFi.nl | 21 september 2015 | Dynaudio

Dynaudio introduceert de nieuwe Connect: hierop is een Spotify Connect module beschikbaar en wordt muziek via Bluetooth afgespeeld. Met de ingebouwde UPnP/DLNA renderer kan muziek rechtstreeks vanaf iedere UPnP/DLNA gecertificeerde server afgespeeld worden.Met de introductie van de nieuwe Connect biedt Dynaudio gebruikers van de actieve Focus XD luidsprekers nu ook de mogelijkheid om muziek in 24-bit/192kHz high-res (en eventueel draadloos in 24-bit/96kHz) af te spelen. Er zijn extra mogelijkheden ten opzichte van de Dynaudio Hub: de Connect beschikt namelijk over een Spotify Connect module en kan muziek via het draadloze Bluetooth aptX® protocol afspelen. 

Dynaudio App
Dynaudio heeft speciaal voor de Connect een eigen app ontwikkeld, hiermee kun je verschillende bronnen selecteren en het volume van de aangesloten luidsprekers - ook die in andere zones - regelen.

De Dynaudio app wordt eind 2015 geïntroduceerd en is voorlopig uitsluitend beschikbaar voor de Apple iPad: gratis te downloaden via de App Store.

De Dynaudio Connect is per direct leverbaar via de geautoriseerde Dynaudio dealers en heeft een advies verkoopprijs van €349. 

MERK

EDITORS' CHOICE