NIEUWS

D&D Audio bespreekt Clearaudio


Redactie HiFi.nl | 19 september 2015

Importeur D&D Audio schreef een artikel in twee delen over het Duitse familiebedrijf Clearaudio. In het artikel komen de draaitafels, phonotrappen en voor- en eindversterkers aan bod.

Het artikel is opgesplitst in twee delen. Het eerste deel richt zich op het begin, concept en de draaitafels van Clearaudio. In het tweede artikel vind je meer over het volledige assortiment en prijswinnende ontwikkelingen. 

Clearaudio
Al meer dan 35 jaar creëren en produceren de ingenieurs van het Duitse familiebedrijf Clearaudio high-end oplossingen voor muziekliefhebbers: met als doel de ultieme luisterervaring. Hoorbaar, tastbaar en zelfs duidelijk zichtbaar in de geavanceerde ontwerpen. Je kunt bij Clearaudio terecht voor draaitafels, toonarmen, cartridges, versterkers, bekabeling, accessoires en een scala aan high-tech schoonmaakmachines.

D&D Audio is met grote regelmaat op dealershows, life style- en andersoortige beurzen te vinden om de producten onder de aandacht te brengen. D&D Audio is dit jaar ook te vinden op de X-fi show.  


EDITORS' CHOICE