NIEUWSKEF

KEF kiest nieuwe distributiepartner voor Digital Audio Range


Redactie HiFi.nl | 24 september 2015 | KEF

KEF lanceert zijn 2015 Personal en Digital Audio Range in Nederland. MIKA Distribution is de nieuwe distributiepartner.

De Personal en Digital Audio Range is een nieuwe KEF-serie van eigentijdse audioproducten: met onder andere koptelefoons en oortjes, high-quality digitale speakersystemen en draadloze speakers. 

Personal en Digital Audio Range
Onder de nieuwe lijn vallen onder anderen de gloednieuwe M400 closed-back on-ear hi-fi koptelefoon, met akoestische technologie en robuust lichtgewicht design; een nieuwe M100 koptelefoon met volledig aluminium casework en high-performance akoestisch design; de bekroonde M500 koptelefoon beschikbaar in witte en zwarte afwerkingen; en de M400 en M100 in vier hippe kleuren. De lijn zal verder worden uitgebreid in 2015.
 


Selectieprocedure 
"MIKA Distribution is gekozen na een uitgebreide selectieprocedure". Michael Johnson, Senior Marketing Manager bij KEF Audio, zegt: “We zijn erg blij om samen te werken met MIKA Distribution voor onze nieuwe Personal en Digital Audio Range. De producten zijn ontworpen en gemaakt om een onevenaarbare geluidservaring te creëren, zowel in het design als in de geluidskwaliteit. Het is daarom van groot belang dat we een distributiepartner hebben die deze producten in de juiste winkels kan krijgen. We zijn blij dat we deze partner gevonden hebben in MIKA Distribution.” 

Partnerschap
Mike van Breugel, Managing Director van MIKA Distribution: “We zijn verheugd om een partnerschap te hebben ondertekend met KEF en de geluiden van onze klanten richting het merk zijn overweldigend positief. KEF zal een sleutelrol vervullen in onze audiobusiness en -strategie de komende jaren. Wij geloven dat we een partner voor een langere periode hebben gevonden, waarmee we samen verder zullen groeien. Als bedrijf streven wij ernaar te werken met merken van de hoogste kwaliteit en we weten nu al dat onze retailpartners enthousiast zullen zijn over de nieuwe productlijn en audio-expertise die KEF op de markt brengt.” 

KEF
KEF is opgericht in 1961 door Raymond Cooke OBE (1921-1995) en zat in eerste instantie in een Nissen Hut op het terrein van Kent Engineering & Foundry (waar de naam KEF van afgeleid is) – een metaalbewerker aan de oevers van de River Medway, vlakbij Maidstone in Kent. KEF’s missie is om nieuwe en betere manieren te vinden voor het reproduceren van geluid. 

Mika Distribution BV
MIKA is Benelux importeur, agent, verkooppartner en distributeur voor diverse audio-merken zoals onder andere Pioneer, KEF, Libratone, Skullcandy, Klipsch, Onkyo, TEAC en LG. 

 

MERK

EDITORS' CHOICE