NIEUWS

Vacature Account Executive


Redactie HiFi.nl | 15 september 2015

Xingo vermaakt jaarlijks 3,5 miljoen lezers met nieuws, recensies en verhalen over audio- en videoproducten. Wil jij hieraan bijdragen en werken in een zeer modern mediabedrijf, kan je meedenken in de marketing van grote merken en retailers in de AV-branche en wil je verantwoordelijk zijn voor een eigen klantengroep? Ben jij creatief, proactief, vooruitstrevend, flexibel, op zoek naar uitdaging en beschik je over een groot gevoel van verantwoordelijkheid? Dan heeft Xingo je een mooie commerciële functie te bieden. We zijn per direct op zoek naar een Account Executive voor een fulltime beschikking.

Samenvatting van de functie en taken
Werkt onder leiding van de accountmanager en is mede verantwoordelijk voor het behalen van de omzetdoelstellingen omtrent advertising en content marketing en voor de algehele ondersteuning van de sales-activiteiten. Is creatief in het bedenken en overdragen van commerciële concepten en levert daarmee een bijdrage aan de groei van Xingo.

Taken en Verantwoordelijkheden:
1. Als verkoop binnendienst verantwoordelijk voor opbouwen, onderhouden en behouden van klantrelaties 
2. Verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van klantencampagnes (bannering, contentcampagnes, print advertenties, beeld etc.)
3. Bijhouden en rapporteren van resultaten van campagnes en site statistieken en voorstellen voor actie doen op basis van eigen analyse van deze data. 
4. Verantwoordelijk voor het plaatsen en bijhouden van producten in de webshop Hifidelity.nl 
5. Algehele ondersteuning van alle salesactiviteiten. 

Opleiding en ervaring:
1. HBO-werk en denkniveau bij voorkeur opgeleid binnen een commerciële richting 
2. Aantoonbare ervaring en/of affiniteit met online media
3. Minimaal twee jaar ervaring in sales

Benodigde eigenschappen en vaardigheden:
1. Sterk ontwikkeld commercieel inzicht
2. Accuraat en betrouwbaar in de zin van afspraak is afspraak
3. Hands on mentaliteit, zelfstandig en proactief
4. Sterke persoonlijkheid, communicatief en sociaal vaardig

Xingo is een groeiend online media bedrijf, informeel van aard en in beweging, waarin de medewerkers een grote mate van eigen verantwoordelijkheid hebben. Xingo is gevestigd in Tilburg. 

Geïnteresseerd of wil je meer informatie?
Reacties kun je richten aan: Rienk de Jonge, Accountmanager Xingo, rdejonge@hifi.nl  of 06 10381267.

Over Xingo
Xingo is een gespecialiseerde internetuitgever met de publicaties Hifi.nl, FWD Magazine en de webshop HiFidelity. In oktober 2013 werd FWD Magazine – één van de toongevende entertainment magazines in Europa – samengebracht met HiFi.nl. Met dit platform, websites, nieuwsbrieven, magazine, boeken en jaarboek worden jaarlijks ruim 3,2 miljoen consumenten in Nederland en België bereikt, waarmee Xingo het grootste AV-platform van de Benelux is. Gericht op mensen met een passie voor audio en video, thuis en onderweg. Daarmee is Hifi.nl en FWD een community van betrokken leden, mensen die op het kritisch oordeel van Xingo’s hifi-specialisten vertrouwen als ze op zoek gaan naar nieuwe of gebruikte AV-producten. Die vinden zij ook in de HiFidelity webshop met een uitgebreid aanbod van AV-producten en accessoires. Xingo is onderdeel van Zhomer Media Business waar ook Elektor International Media deel van uitmaakt. 

EDITORS' CHOICE