Gydotron Audio Show

Redactie HiFi.nl | 04 september 2015

Gydotron Audio organiseert op zaterdag 12 en zondag 13 september een audioshow waar zes sets worden gepresenteerd. Ook zijn er enkele primeurs te vinden, zoals de Kii Three concept speaker. Tien HiFi-lezers mogen zelfs naar de VIP-avond op 12 september.


Kii Three speaker
De Kii Three speaker werd onlangs getest in het Duitse ‘Audio’ en kreeg een fantastische recensie: “This is the best speaker we had in our listening room for the last 30 Years!". Bruno Putzeys is aanwezig op 12 en 13 september om het publiek er alles over te vertellen.

Marten Coltrane 3
Ook verwelkomt Gydotron Jörgen Olofsson, die de nieuwe Marten Coltrane 3 presenteert. De Coltrane wordt aangestuurd door de spiksplinternieuwe Deamon van Jeff Rowland. De Deamon is een nieuwe geïntegreerde versterker die in München is voorgesteld. De versterker is modulair en kan o.a. uitgevoerd worden met een DAC.

Manger P1 speaker
Voor het eerst in België stelt Gydotron Audio de aanwezigen de Manger P1 speaker voor. Manger timmert al 40 jaar aan de weg en is uniek door haar ‘Manger Sound Transducer’-driver. De P1 zal worden aangestuurd door Vitus Audio, een beproefde combinatie waar o.a. Kent Poon lyrisch over is.

Unison Research MAX1 speaker
Vers van de pers is de nieuwe Unison Research MAX1 speaker. Deze speaker is een 2-weg-systeem waarbij gebruik wordt gemaakt van een hoorn driver in combinatie met een 12 inch laag unit. Deze speaker wordt aangestuurd door Pathos.

Russell K speakers
Sinds kort verdeelt Gydotron ook Russell K speakers. Deze zeer uitgewogen speakers zullen tijdens de show worden gecombineerd met de ASR Emitter 1 versterker.

Harbeth P3ESR
En onder de noemer klein maar fijn, stelt Gydotron graag de Harbeth P3ESR voor. Deze is te beluisteren in combinatie met de Lindemann musicbook:25 netwerkspeler en musicbook:55 eindversterker. 

En verder
In de sets zullen draaitafels van Transrotor en Notingham Analogue te beluisteren zijn, maar ook de netwerkspelers van Lumin. Extra aandacht is er voor Astell&Kern. Ben je op zoek naar mooie vinyl of CD's, dan biedt Nutters Audio uitkomst.

VIP-Kaarten voor HiFi-lezers
De eerste tien HiFi-lezers die zich voor de Gydotron Audio Show aanmelden, zijn welkom op de VIP-avond, 12 september vanaf 18.30u. Stuur dan een mailtje naar gydotron@gydotron.com


Gydotron Audio show
12 en 13 september
10 tot 18 h
St Martinus Pastorij
Berckhovenstraat 111
Malle

 


EDITORS' CHOICE