NIEUWSRhapsody

David Gilmour album beleeft primeur bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 01 september 2015
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 28 augustus 2015

Rhapsody heeft een primeur te pakken. Het langverwachte nieuws soloalbum van David Gilmour, getiteld Rattle That Lock, zal nog voor de officiële release een dag lang te beluisteren zijn in de winkel.

De originele release van het album vindt namelijk plaats 18 september maar Rhapsody mag hem als enige op zaterdag 5 september al helemaal draaien. Vorig jaar was het ‘Endless River’ van Pink Floyd waarmee Rhapsody toen een primeur had, en in de zomer gold dat voor Amused to Death van Roger Waters, maar nu is het dus de beurt aan David Gilmour.

Rhapsody zou lang en breed het hele verhaal achter het album kunnen vertellen, maar kort samengevat komt het erop neer dat ze zeer trots zijn op deze primeur en hem graag met bezoekers willen delen. Het album wordt uiteraard gedraaid op een super high-end set bestaande uit; Magico S5, de nieuwe Spectrals, MIT, dCs en dr. Feickert draaitafel.

Natuurlijk staat er ook koffie klaar en daarnaast ontvangt elke bezoeker een informatiemap van deze nieuwe release. Bekijk ook onze winkel-pagina van Rhapsody.


EDITORS' CHOICE