NIEUWSOrbitsound

Orbitsound lanceert A70 soundbar


Redactie HiFi.nl | 31 augustus 2015 | Orbitsound

Met de A70 presenteert het Britse Orbitsound haar eerste soundbar in twee jaar. In tegenstelling tot de eerdere, en meer hoekige, soundbars van het merk zoals de M9 en M12, is de A70 wat langer en ronder zodat hij makkelijker onder de televisie geplaatst kan worden.

Orbitsounds eigen ‘airSOUND’ technologie moet elke plek in de luisterruimte transformeren tot de "sweet spot", waardoor je overal in de kamer hetzelfde optimale geluid hoort. En dat wordt tot stand gebracht door meerdere speakertjes, in plaats van de reguliere standaard stereo set-up. De A70 heeft vijf ingebouwde drivers (drie in het midden en twee aan de zijkanten) en een draadloze 6.25 inch subwoofer. De frequentie respons is 45Hz / 18 kHz en de soundbar boost 300W.

De A70 heeft Bluetooth en NFC om te streamen. Wat betreft aansluitingen heeft hij een digitale optische input, een 3.5mm auxiliary input, en een USB-poort om je telefoon op te laten en firmware te installeren. Hij bevat ook een touch panel voor de bediening en een minimalistisch display. De prijs en beschikbaarheid in Nederland zijn nog onbekend.

Bekijk ook de website van Orbitsound.


EDITORS' CHOICE