NIEUWSKleio Audio

Kleio Audio lanceert K1-versterkers


Redactie HiFi.nl | 18 augustus 2015 | Kleio Audio

Kleio Audio is een relatief jong merk op de hifi markt, maar sinds 2012 is de Britse fabrikant druk bezig geweest. Binnenkort lanceren ze dan ook hun eerste producten in de vorm van een serie versterkers.

Ze beginnen als eerst met de K105 voorversterker en de K135 geïntegreerde versterker. De K135 heeft klasse D versterking en boost twee keer 65W bij 8ohms. Hij heeft 3 output-sets plus meerdere inputs, inclusie vijf lijningangen, twee gebalanceerde xlr-ingangen en een 3,5 millimeter-aansluiting. Je schakelt het apparaat aan- en uit door op de volumeregelaar te drukken. Het volumeniveau en de audiobron staan weergegeven op het witte LED-display.

De belangrijkste technische specs van de K105 zijn vijf lijningangen, twee gebalanceerde xlr-ingangen en een 3,5 millimeter-aansluiting. De outputs bevatten twee lijnuitgangen, een tweetal XLR's en een RCA. Beide modellen komen in het zilver, grijs en zwart en worden in september alvast gelanceerd in Engeland. De prijs in euro's is nog niet bekend. Neem ook een kijkje op de website van Kleio Audio.


EDITORS' CHOICE