NIEUWSBluesound

Poulissen geeft Bluesound Node weg

Redactie HiFi.nl | 08 augustus 2015 | Bluesound

Het onlangs vernieuwde Poulissen (bekijk hier een aantal foto's) heeft momenteel een speciale win-actie lopen. De winkel zal namelijk de Bluesound Node netwerkspeler gratis aan iemand weg gaan geven.
Bluesound Node

Met de Bluesound Node (lees hier onze recensie van verschillende producten van Bluesound) krijg je de mogelijkheid om je complete digitale muziekcollectie en cloud muziek diensten te ‪‎streamen‬ naar je muziekinstallatie. Wat moet je doen om kans te maken? Heel eenvoudig; Poulissen wil dat je tijdens je vakantie een grappige en originele foto maakt, waarbij op de foto ergens het woord BlueSound zichtbaar moet zijn.

Om vervolgens mee te dingen hoef je alleen maar je foto bij het betreffende artikel op de FB-pagina van Poulissen te plaatsen. Klik hier en scroll direct naar het artikel op Facebook. Onder de deelnemers wordt één winnaar gekozen. Deelnemen is mogelijk tot en met zaterdag 15 augustus 2015, dus je hebt nog een week de tijd. De winnaar wordt via Facebook bekend gemaakt. Binnenkort lees je op hifi.nl meer over Poulissen.

MERK

EDITORS' CHOICE