NIEUWSRemton Audio

Simply Audio importeert Remton Audio

Redactie HiFi.nl | 09 augustus 2015 | Remton Audio

Simply Audio, fabrikant van de gelijknamige audio kabels en Audio Note dealer in de randstad, voegt als importeur een nieuw merk toe aan het assortiment. Ze brengen vanaf nu namelijk ook producten van Remton Audio naar Nederland.

Remton audio specialiseert zich in het vervaardigen van buizen Phono stages. Het programma loopt van de 8382 phono stage via de 383 naar het top model de Remton LCR. De 383 en LCR zijn in de mkII uitvoering ook geschikt voor gebruik met MC elementen. De LCR phonostage gebruikt een zogenaamde LCR schakeling (middel een trafo) voor de noodzakelijke RIAA correctie.

LCR phono stages komt men niet vaak tegen en de klank van een dergelijke schakeling kenmerkt zich volgens Simply Audio, mede door het ontbreken van de verplichte tegenkoppeling in reguliere phono trappen tot zeer muzikaal.

En om die woorden kracht bij te zetten zal Simply Audio tijdens de X-Fi hifishow in Veldhoven dan ook de Remton buizen phono stages gaan demonstreren in combinatie met hun nieuwe Maestro luidsprekerkabel, Russell K luidsprekers en Audio Note electronica. Simply Audio is op de X-Fi show te vinden in kamer 7.

In de tussentijd kun je voor meer informatie over de Remton producten de website van Simply Audio bezoeken. Geïnteresseerden (consumenten of dealers) kunnen daarnaast ook contact opnemen via info@simplyaudio.nl.


EDITORS' CHOICE