Bowers & Wilkins lanceert inbouwluidsprekers

Redactie HiFi.nl | 06 augustus 2015 | Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins voegt drie nieuwe modellen toe aan hun assortiment van inbouwluidsprekers. De CCM Cinema 7 luidspreker voor plafondinbouw en CWM Cinema 7 voor wandinbouw maken gebruik van Bowers & Wilkins’ akoestische technologieën. De compacte CCM 632 voor plafondinbouw moet dankzij het innovatieve bevestigingssysteem sneller en gemakkelijker te installeren zijn.

De CWM Cinema 7 voor wandinbouw kan gebruikt worden in een surround installatie, maar ook in een stereo opstelling. Dankzij de centraal geplaatste tweeter komt hij het best uit de verf als center luidspreker. De gebruikte componenten bevatten onder andere een Nautilus Swirl. Hij kan naast, boven of onder het scherm worden gemonteerd en is beschikbaar vanaf september voor een adviesprijs 750 euro.

Bowers & Wilkins CWM Cinema 7Bowers & Wilkins CWM Cinema 7Bowers & Wilkins CWM Cinema 7

De CCM Cinema 7 voor plafondinbouw heeft net als de wanduitvoering volledig nieuw ontworpen drive units en beschikt over magnetische grills voor een stijlvolle en discrete installatie in elk interieur. De drive units zijn onder een hoek geplaatst in de CCM Cinema 7, wat moet zorgen voor heldere dialogen en een de beste stereo- of cinemaweergave. De Bowers & Wilkins CCM Cinema 7 luidspreker is beschikbaar vanaf augustus voor een adviesprijs 550 euro.

Bowers & Wilkins CCM Cinema 7Bowers & Wilkins CCM Cinema 7Bowers & Wilkins CCM Cinema 7

De CCM 632 is een 3 inch breedbandluidspreker voor plafondinbouw. De luidspreker is slechts 15 cm breed, en daardoor met name geschikt voor projecten waar een compacte luidspreker vanwege ruimtegebrek noodzakelijk is. De CCM632 heeft een geïntegreerde backbox en een nieuw systeem (ZipDog) om de montage makkelijker te maken. Standaard wordt een ronde en vierkante grill meegeleverd. De luidspreker is beschikbaar vanaf augustus voor een adviesprijs van 200 euro.

Bowers & Wilkins CCM 632Bowers & Wilkins CCM 632Bowers & Wilkins CCM 632

Neem ook een kijkje op onze merk-pagina van B&W en bezoek de website.

MERK

EDITORS' CHOICE