NIEUWS

Daluso importeert kabels van HIJIRI

Redactie HiFi.nl | 07 augustus 2015

Onder de nieuwe merknaam HIJIRI brengt Combak in Japan een nieuwe lijn audiokabels uit die volgens hen binnen het ‘ultra high fidelity’-domein vallen. Daluso verzorgt de Nederlandse distributie van de nieuwe kabels.

De nieuwe kabels hebben het doel om de audiosignalen ongeëvenaard correct en compromisloos over te brengen. De X-DC Studio Master Million Power Cord (grote foto) was afgelopen jaar de initiator om voor deze speciale kabelreeks een nieuwe merknaam te kiezen. De kabels van HIJIRI zijn verkrijgbaar vanaf 2100 euro.

De serie gaat van start met interlinks met RCA en XLR-connectoren. Deze zijn te krijgen in lengtes van driekwart tot tweeënhalve meter. Ze zijn handvervaardigd in de afwerking die we van Harmonix en Reimyo gewend zijn. En met het predikaat ‘ultra high fidelity’ wordt een uitzonderlijk muzikale en neutraal organische klank bedoeld.

HIJIRI-RCAHIJIRI-XLRXDC-Million

Met de HIJIRI-Harmonix Million-lijn en Reimyo streeft de resonantie-tuning-goeroe Kazuo Kiuchi naar het hoogst haalbare niveau van muziekweergave en kwaliteit. Het merk Harmonix zelf bestaat dit jaar inmiddels 25 jaar. Neem ook een kijkje op de website van Daluso.


EDITORS' CHOICE