NIEUWSEminent

Eminent presenteert Bluetooth-speaker


Redactie HiFi.nl | 05 augustus 2015 | Eminent

Op zoek naar een goedkoop Bluetooth-speakertje om buiten te gebruiken? Misschien kan Eminent daarbij helpen. Het merk presenteert namelijk een nieuwe draadloze speaker in de vorm van de EW3519.


De EW3519 draadloze Bluetooth speaker moet daarbij ook gebruikt kunnen worden tijdens actieve outdoor activiteiten. Hij wordt namelijk beschermd door een spatwaterdichte, stof- en schokbestendige behuizing. Door middel van de draagriem kun je de speaker altijd dicht bij je in de buurt houden.

De met twee speakers uitgeruste EW3519 is voorzien van een geïntegreerd bas-systeem. De Bluetooth speaker is te bedienen door middel van een aantal toetsen voor volumeregeling, afspelen/pauzeren, vorige/volgend nummer en het beantwoorden van inkomende oproepen.

Door middel van de Bluetooth-verbinding kun je uiteraard je telefoon en tablet gebruiken om je eigen muziek naar de outdoor speaker te streamen. Ook kun je de 3.5mm jack aansluiting gebruiken om de speaker via een kabeltje aan te sluiten op je mp3-speler, smartphone of tablet.

De EW3519 is leverbaar voor een adviesprijs van 29,98 euro. Kijk voor meer informatie op de website.


EDITORS' CHOICE