NIEUWS

Recensies zoeken nu nog makkelijker

Redactie HiFi.nl | 04 augustus 2015

Een tijdje terug vernieuwden we de complete vormgeving van HiFi.nl, maar ondertussen zijn we ook nog altijd bezig met het verbeteren van de functionaliteiten. Zo hebben we inmiddels ook onze recensiepagina aangepast.


Wanneer je op de frontpage van de site linksboven over "recensies" heenscrolt en kiest voor "hardware recensies" of "muziek en filmbesprekingen" kom je terecht op de vernieuwde recensiepagina. En daar is het zoeken naar en filteren van recensies, uiteraard van zowel hardware als muziek- en film, nu makkelijker en overzichtelijker gemaakt.

Natuurlijk kun je gewoon zoeken op trefwoord, maar daarnaast kunnen zoekopdrachten ook op verschillende manieren gefilterd worden. Kies je voor hardware, dan kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld of alleen luidspreker-recensies of alleen versterker-recensies te willen zien. Fan van een bepaald merk? Ook die onderverdeling kan gemaakt worden.

Heb je een bepaald bedrag te besteden en wil je daar niet al te ver onder of boven gaan zitten? Ook dan kun je gewoon een prijsklasse invullen en vervolgens worden alle producten die te duur (of juist te goedkoop) zijn weggelaten in de zoekresultaten. Tot slot is het ook mogelijk om je resultaten te filteren op plaatsingsdatum. Kijk dus gerust een keer rond op de vernieuwde recensiepagina.


EDITORS' CHOICE