NIEUWSZappiti

Zappiti presenteert Player 4K Duo

Redactie HiFi.nl | 28 juli 2015 | Zappiti

Het Franse Zappiti komt met een zeer uitgebreide nieuwe mediaspeler, de zogenaamde Player 4K Duo. De opslag van het apparaat is uit te breiden tot liefst 8 TB en dus vooral interessant voor mensen die graag grote mediabestanden willen bewaren.

En dan gaat het voornamelijk om hoge kwaliteit films en complete televisieseries. Met de speler is het mogelijk automatisch een scan uit te voeren op je hele digitale filmcollectie. Dit om alle informatie zoals posters, achtergronden en informatie te verkrijgen. De speler laat film informatie, tijdsduur, datum, regisseurs, acteurs, ondertitels, audio, framerate, resolutie, beeldverhouding, codec en bestandsformaat zien. Alle getoonde informatie kan ook handmatig worden bewerkt door gebruik te maken van het edit paneel.

Player 4K Duo kan ook content rechtstreeks van netwerkbronnen afspelen. Ook kan door middel van de USB-ingang bijvoorbeeld een externe harde schijf aan de speler gekoppeld worden. De speler ondersteund veel verschillende formaten: wat betreft audio kan jij uit de voeten met aac, aiff, wav, flac en ogg met een maximale resolutie van 24bits/192KHz. Mocht je in het bezit zijn van een televisie die beelden in 4K kan weergeven: die maximale resolutie die de speler kan verwerken is 4096 x 2160 pixels. Het apparaat verschijnt in augustus op de markt en gaat een adviesprijs van 349 euro meekrijgen.

Kijk voor meer informatie ook op de website van Zappiti.

MERK

EDITORS' CHOICE