NIEUWS

Hifi Weekend-agenda

Redactie HiFi.nl | 23 juli 2015

Van presentaties, primeurs en een open huis tot Vinylfuif: Hifi.nl geeft een overzicht van wat er aankomend weekend te beleven is. Bij Koetsier is er aan het einde van de maand weer wijn en muziek en bij Rhapsody zijn er een aantal live recordings.

Vrijdag 24 juli

Rhapsody in Hilversum
Komende vrijdag is er een live recording bij Rhapsody die in samenwerking met Frans de Rond (recording engineer) volledig analoog live naar 2 sporen opgenomen. De opnames zijn later te verkrijgen op tape (kopie van de master) en LP. Op vrijdag is het pianospel van Atzko Konashi te horen in combinatie met de drums van Sebastiaan Kaptein.

Koetsier in Veeningen
Koetsier Audio in Veeningen weer een drietal luistershows op het programma staan. Op vrijdag vindt de eerste van die drie plaats tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Er zijn drie sets aanwezig die producten van McIntosh combineren met merken als onder meer Quad en KEF en tevens kun je platen meenemen om te wassen met de Okki Nokki.

Zaterdag 25 juli

Rhapsody in Hilversum
Ook op zaterdag is er een live recording bij Rhapsody die in samenwerking met Frans de Rond (recording engineer) volledig analoog live naar 2 sporen opgenomen. De opnames zijn later te verkrijgen op tape (kopie van de master) en LP. Op zaterdag is het pianospel van Atzko Konashi te horen in combinatie met de vocalen van Denise Jannah.

Koetsier in Veeningen
Koetsier Audio in Veeningen weer een drietal luistershows op het programma staan. Op zaterdag vindt de tweede van die drie plaats tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Er zijn drie sets aanwezig die producten van McIntosh combineren met merken als onder meer Quad en KEF en tevens kun je platen meenemen om te wassen met de Okki Nokki.

Zondag 26 juli

Koetsier in Veeningen
Koetsier Audio in Veeningen weer een drietal luistershows op het programma staan. Op zondag vindt de derde en laatste van die drie plaats tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Er zijn drie sets aanwezig die producten van McIntosh combineren met merken als onder meer Quad en KEF en tevens kun je platen meenemen om te wassen met de Okki Nokki.


EDITORS' CHOICE