NIEUWS

Home Emotion juli 2015

Gastauteur | 11 juli 2015

Externe bijdrage-dit artikel valt buiten de redactionele inhoud van HIFI.nl

Ook Home Emotion is in juli weer toe aan een volgende uitgave. Bekijk nu wat er zoal te vinden is in de nieuwe editie van het op domotica gerichte broertje van Music Emotion en bekijk ook alle voorgaande artikelen uit het magazine die we tot nu toe publiceerden.

Voor deze uitgave keken we onder meer de smart home experience on tour om te zien wat er in huizen zoal mogelijk is aan domotica. In het kader van KNX spraken we met system integrator Koen van den Donk en bekeken we een super-de-luxe villa om te zien hoe techniek de ultieme woonbeleving kan creëren. Verder doen we verslag van Control4 op de jaarlijkse dealerdag.

Ook wat betreft productnieuws is er weer voldoende te beleven. Zo heeft Heos een nieuw home cinema systeem en presenteert NAD een aantal meerkanaals eindversterkers. Zelf onderwierpen we de Devolo dLAN 1200+ WiFi ac Starter Kit aan de test. En als klap op de vuurpijl vind je in de nieuwe Home Emotion een interview met Gary Shapiro, de grote man achter de CES-beurs in Las Vegas.

Klik op de cover hiernaast voor de complete inhoudsopgave.


EDITORS' CHOICE