Chord aanwezig op X-fi audioshow

X-fi Audio neemt per direct de import van het merk Chord op zich voor Nederland en Luxemburg. Ze zullen dan ook verschillende producten van het high end audiomerk presenteren op de landelijke X-fi show die in september plaatsvindt in Veldhoven.

Mensen zullen dan kunnen komen kijken en luisteren naar de Choral serie en de populaire Hugo's en Hugo' TT. X-fi hoopt tegen die tijd ook de nieuwe DAVE te kunnen laten horen. Dat nieuwe topmodel DAC was in mei al eens te horen op de High End show in München en komt dus binnenkort ook naar Nederland.

De State of the art DAC heeft een totaal nieuwe WTA met 164.000 taps. En dat moeten leiden tot ongekende rust en muzikaliteit waarmee een nieuwe norm gezet wordt op het gebied van live weergave. We weten inmiddels dat de DAVE rond de € 9000,- gaat kosten en vanaf september leverbaar moet worden.

De X-fi Audioshow vindt plaats op 26 en 27 september van 10.00 uur tot 17.00 uur. Alle muziek en filmliefhebbers zijn welkom om naar het Koningshof in Veldhoven te komen. De organisatie wil er een groot en gezellig feest van maken. Aan de eerste 500 bezoekers op de zaterdag en zondag zal een CD worden weggegeven.

MERK

EDITORS' CHOICE