NIEUWSTelos Audio

SPEC-versterkers en Telos-kabels op X-Fi show

Redactie HiFi.nl | 30 juni 2015 | Telos Audio

Het Japanse SPEC zal in september haar versterkers laten horen op de X-Fi audioshow in Veldhoven. Naast de topmodellen van SPEC is ook de aanwezigheid van kabelfabrikant Telos Audio Design inmiddels bevestigd.


De SPEC Real Sound amplifiers zijn afkomstig van de Japanse hifi-pionier Shirokazu Yasaki. Jarenlang werkte hij met zijn team om het beste uit de klankeigenschappen van buizen- en solid state versterkers te verenigen. In verschillende landen, waaronder Noorwegen, de Verenigde Staten en Polen, konden de versterkers al rekenen op veel lovende kritieken.

En ze komen dus ook naar Nederland: bij Audiotweaks in Sellingen zijn de versterkers momenteel al te horen, maar de officiële introductie in Nederland vindt plaats op de X-Fi audioshow in Veldhoven op 26 en 27 september 2015. Behalve het topmodel, de SPEC RSA-F33EX, kun je daar ook de SPEC RSA-M3EX en de SPEC RSA-717EX beluisteren.

Daarnaast kun je op de show ook kennis maken met verschillende kabels van Telos Audio Design. Er worden bijvoorbeeld nieuwe “geheime wapens” van Telos Audio gepresenteerd, zoals de Telos Quantum Noise Resonator en het prototype van de Telos Grounding Noise Reducer. Zowel SPEC als Telos zijn te bezichtigen in kamer 24.

MERK

EDITORS' CHOICE