NIEUWS

Prizm muziekspeler in staat tot leren

Redactie HiFi.nl | 27 juni 2015

Uit de wondere wereld van crowdfunding zagen we deze week weer een bijzonder muziekspeler voorbij komen. De makers van de Prizm prijzen hem namelijk aan als de eerste muziekspeler die kan leren.

De Prizm onthoudt namelijk je luistergedrag en past de nummers die jij zou willen horen, plus je bijbehorende playlist, daarop aan. Hij onthoudt ook wanneer je welk type muziek luistert; bijvoorbeeld pop in de ochtend en jazz wanneer je s' avonds thuis komt van je werk. Hij kan daarnaast bijvoorbeeld ook een vriend, of zelfs een feest dat aan de gang is, herkennen en de muziek die wordt afgespeeld daarop aanpassen.

En daarbij geldt; des te vaker je het apparaat gebruikt, des te slimmer hij wordt. Hoewel het nog steeds mogelijk is om het apparaat te bedienen met apps, zitten er gewoon knoppen aan de zijkant die je naar verloop van tijd steeds minder zou moeten hoeven gebruiken. Het aansturen van de draadloos gestreamde muziek moet dus naar verloop van tijd steeds meer automatisch gaan.

De Prizm is vanaf oktober te bestellen via de website voor een tijdelijke prijs van 139 dollar. Bekijk het filmpje voor nog meer informatie.


EDITORS' CHOICE