NIEUWSLindemann

Audio Ingang herintroduceert Lindemann


Redactie HiFi.nl | 19 juni 2015 | Lindemann

Audio Ingang verzorgt vanaf heden de distributie van Lindemann Audio electronica in de Benelux. De importeur laat weten zeer trots te zijn op de nieuwe toevoeging aan hun portfolio van audio-merken, dat verder al bestond uit CH Precision, Harbeth, Manger, Resolution Audio en Wilson Benesch.

Lindemann houdt zich al twintig jaar bezig met het vervaardigen van high-end audioproducten waarmee muziek zo authentiek mogelijk wordt gereproduceerd. Audio Ingang vergelijkt de filosofie van Lindemann dan ook met een uitspraak van Albert Einstein: “Alles moet zo simpel mogelijk gemaakt worden, maar niet simpeler.”

In 2013 bracht Lindemann de musicbook serie op de markt. Met verregaande miniaturisering wilde het merk audiofiele kwaliteit bieden in een veel handzamer formaat. Hoewel de musicbook componenten een 'lifestyle' uiterlijk hebben, is hun binnenste volgens Audio Ingang bijzonder hoogwaardig en zijn de prestaties verbluffend.

De musicbook serie bestaat uit de musicbook:10 USB-DAC en musicbook:20 netwerkspeler, die ook leverbaar zijn met CD-loopwerk als musicbook:15 en 25. De musicbook:50 en 55 zijn UCD stereo eindversterkers van respectievelijk 80 en 240 W per kanaal.

De producten van Lindemann zijn te beluisteren tijdens de Gydotron Audio Show (12/13 september 2015) en tijdens de X-Fi Audioshow (26/27 september). En natuurlijk ook bij de officiële dealers. Voor een up-to-date overzicht van die dealers en de bijbehorende adviesprijzen kun je het beste op de website van Audio Ingang kijken.

Bijzonderheden van de musicbook modellen

  • Eigen ontwikkelde intuïtieve App (mb:20 en mb:25)
  • DXD (maximaal 32bit/384kHz) en native DSD (maximaal DSD128, geen interne omzetting naar PCM) via onafhankelijke circuits (mb:10 en mb:15)
  • Afstandsbediening oplaadbaar via USB op de voorversterker
  • Zeer hoge kwaliteit klasse A hoofdtelefoonversterker
  • Volledig gebalanceerde opbouw met analoge gebalanceerde volumeregeling
  • Zeer stabiele UCD eindversterkers van 2x 80 W (mb:50) en 2x 240 of 1x 450 W (mb:55)

EDITORS' CHOICE