NIEUWSFurutech

Furutech komt met Flow-08 inline filter


Redactie HiFi.nl | 18 juni 2015 | Furutech

X-Fi Audio Distributie introduceert de nieuwe Flow-08 inline filter van Furutech op de Nederlandse markt. Met de inline power filter kabel moeten alle bekende vervuilde netproblemen tot het verleden gaan behoren.

De inline filter biedt bescherming tegen distorsie die ontstaat door DC, voltage wisselingen in het net en hoogfrequent van andere apparaten in je systeem. De kabel verbetert zo het beeld en geluid van ieder audio of video systeem. Rijkere kleuren en meer rust in het geluidsbeeld moeten op die manier een essentieel verschil maken in de beleving, wanneer je de kabels gebruikt met Macbooks, PC’s subwoofers, DVD en Blu Ray spelers, HD TV’s en Tuners, Cable satelliet, Apple TV, PS3 en AV-versterkers.

De filter is vanaf nu te proberen en te bestellen bij je lokale Furutech dealer. De verkoopprijs bedraagt normaal 197 euro, maar tot en met 1 september geldt een korting van 15% en is hij verkrijgbaar voor 167,45 euro. Bekijk ook onze merk-pagina van Furutech en lees onze aankondiging van de landelijk X-Fi Audioshow in september.


EDITORS' CHOICE