NIEUWSCinemaDream

CinemaDream en Lexus organiseren home cinema event

Redactie HiFi.nl | 19 juni 2015 | Harman Kardon
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 03 juni 2015

Lexus wil mensen een zo goed mogelijke beleving op de weg bieden en CinemaDream kan zich perfect vinden in die passie, alleen dan op het gebied van films en muziek. Daarom slaan het merk en de winkel nu de handen ineen voor een unieke kijk- en luistershow.

De show vindt plaats op woensdag 24 juni bij Lexus Amersfoort. Speciaal voor die gelegenheid bouwt CinemaDream voor die dag een Lexus Theater waarbij demonstraties plaatsvinden met JBL Synthesis, Mark Levinson, Kaleidescape en Stewart Screen. Ook zal Sony aanwezig zijn met hun UltraHD projectie.

De bedoeling is om bezoekers op die dag een uitgebalanceerd samenspel tussen beeld, geluid en ruimte te laten beleven waardoor ze de plek waar ze naar een film kijken of naar een stuk muziek luisteren compleet vergeten. Daarbij is het bezorgen van kippenvel voor CinemaDream de belangrijkste graadmeter.

Om de door hen gewenste kwaliteit te bieden maakt CinemaDream uitsluitend gebruik maakt van componenten uit de Harman Luxury lijn waar ook Mark Levinson deelgenoot van is. En daar zit de connectie met Lexus, want Mark Levinson is verantwoordelijk is voor het optionele topklasse audiosysteem van Lexus.

Het aantal plaatsen voor de show is beperkt, maar reserveren kan door even een mailtje te sturen naar info@cinemadream.nl. Bekijk ook onze winkel-pagina van CinemaDream.


EDITORS' CHOICE