NIEUWSSamsung

Samsung breidt Level-audio uit


Redactie HiFi.nl | 05 mei 2015 | Samsung

Samsung komt met twee uitbreidingen van de Level-audioaccessoires: Level On Wireless en Level Link. Eerstgenoemde is een draadloze hoofdtelefoon met Bluetooth, de Level Link is een gadget om wireless gemak aan een hele serie traditionele apparaten toe te voegen.

Level On Wireless
De ronde oorkussens van de Samsung Level On Wireless bevatten zes ingebouwde microfoons. Active Noise Cancellation (ANC) brengt omgevingsgeluiden in kaart om zo voor optimaal geluid te kunnen zorgen, ook tijdens bellen. Met het dual-layered diafragmasysteem worden trillingen onderdrukt, wat geluidsoverlast van buitenaf moet verminderen.

Level On Wireless heeft een touch control pad met functies als S Voice, volume, play, pauze en skip tracks. De functies zijn te bedienen zonder dat je het gelinkte device hoeft aan te raken. Dankzij Sound Sharing in de hoofdtelefoon deel je je muziek bovendien met vrienden en kennissen die toevallig hetzelfde model hoofdtelefoon dragen.

Level Link
Samsung Level Link maakt, dankzij Bluetooth, een hele serie traditionele apparaten compleet draadloos. Je verbindt Level Link met earphones, een hoofdtelefoon, een speakerset of een TV, en koppelt het met een Bluetooth-apparaat. Zo heb je geen gedoe meer met kabels. Met Level Link kun je ook naar twee Bluetooth-apparaten tegelijk streamen. De codec aptX Low Latency zorgt voor razendsnelle geluidsconversie bij het kijken van films.

 

Stukje duiding van Samsung

Prijs & beschikbaarheid
De Samsung Level On Wireless en Level Link zijn vanaf mei in Nederland verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 249,99 en € 69,99 incl. BTW.

EDITORS' CHOICE