NIEUWSNaim Audio

It Harkstee presenteert Naim NAC-N272


Redactie HiFi.nl | 03 mei 2015 | Naim Audio

Op zaterdag 16 mei staat de nieuwe voorversterker/netwerkspeler van Naim bij It Harkstee in Twijzelerheide centraal.

De NAC-N272 is het eerste Naim-product dat voorzien is van een DSD weergave. De voorversterker is voorzien van een eigen voeding maar kan eenvoudig worden verbeterd met een externe voeding voor nog betere geluidskwaliteit.

"De ideale partner voor de 272 is bijvoorbeeld de NAP250 of NAP300 eindversterker, maar andere eindversterkers kunnen ook simpel worden gekoppeld. Verder kan hij ook dienen als front-end voor actieve luidsprekers. Dit Naim-product is voorzien van de laatste mogelijkheden: zoals ondersteuning voor Spotify en Bluetooth verbinding. De volumebediening is direct afkomstig van de NAC-Statement 1. Er is veel zorg besteed aan het scheiden van de digitale en analoge circuits. De voordelen zijn Naim’s eigen audio buffering en filtertechniek en een eliminatie van jitter. Bediening kan gemakkelijk via de iOS en Android app en uiteraard via de meegeleverde afstandsbediening."

Tijdens de show laat It Harkstee ook de nieuwe Super Lumina luidsprekerkabels en interlinks van Naim horen. Gasten zijn welkom op zaterdag 16 mei van 11 tot 17u. 

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »