NIEUWSBose

Bose Soundtouch™ drieluik


Redactie HiFi.nl | 12 april 2015 | Bose

FWDmagazine kwam met een drieluik artikelen over Bose SoundTouch™: een complete familie aan muziekspelers, die draadloos nummers afspeelt in elke kamer.

10 troeven van Bose
Via de app of je smartphone, tablet of computer kies je per kamer andere muziek of laat je meerdere SoundTouch™ toestellen hetzelfde afspelen. FWDmagazine zette tien tips op een rij om je te helpen alles uit SoundTouch™ te halen. Bijvoorbeeld met het gebruik van preset-knoppen, het ontdekken van Airplay en je eigen speakergebruik.

Bose doorgelicht
Een achtergrondartikel licht Bose SoundTouch door. Een rijtje met de verschillende krachtpunten van het Bose-systeem biedt overzicht. De SoundTouch-speakers van Bose spelen even goed internetradio, je eigen muziekbestanden als nummers via Spotify af. Maar daar stoppen de mogelijkheden van deze WiFi-speakers niet.

Multiroom
Het grote publiek vindt nu zijn weg terug naar muziek via streaming muziek- oplossingen. In tegenstelling tot de traditionele bron-versterker-grote vloerstaander-opstelling, met één sweet spot gelokaliseerd in de pluche zetel van de audiofiel van het huis, draait het bij multiroomtoestellen om andere pluspunten. Flexibiliteit bijvoorbeeld, maar ook gebruiksgemak. Lees er hier meer over

 


EDITORS' CHOICE