NIEUWSMarmitek

Marmitek Music Airlink 130 streamt muziek naar je hifi-systeem

Redactie HiFi.nl | 16 maart 2015 | Marmitek | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Speciaal voor de mensen die nog in het bezit zijn van een hifi-systeem dat niet uit de voeten kan met draadloos streamen presenteert Marmitek de Music Airlink 130. Je kunt de Music Airlink 130 met een audiokabel aansluiten op je hifi-set, waarna deze via je draadloze netwerk muziek van andere apparaten naar je luidsprekers streamt.

De Marmitek Music Airlink 130 is compatibel met veelgebruikte besturingssysteem als iOS, Android en Windows en ondersteunt ook populaire streaming opties als AirPlay (iOS) en DLNA (Android). Zolang de bron in verbinding staat met je thuisnetwerk kun je streamen.

Naast direct streamen vanuit je bron, kun je ook op afstand je PC of mediabibliotheek aansturen via je smartphone of tablet. Middels een Apple device gebeurt dit automatisch, Android-gebruikers moeten daarvoor een app installeren. Het apparaatje werkt ook met streaming services als Spotify, Deezer en Rdio.

De Marmitek Music Airlink 130 is nu verkrijgbaar en de adviesprijs bedraagt 54,95 euro. Marmitek introduceerde onlangs ook een soortgelijk apparaatje om geluid te streamen vanaf televisies die niet voorzien zijn van bluetooth; de BoomBoom 50.

MERK

EDITORS' CHOICE