NIEUWSSonos

Sonos geeft tips bij gebruik nieuwe software-update 5.3


Redactie HiFi.nl | 09 maart 2015 | Sonos

Eind januari introduceerde Sonos de bètaversie van software-update 5.3 voor hun controller-app. Vorige week werd de definitieve versie beschikbaar gesteld voor voor alle ondersteunde iOS- en Android-apparaten. Sonos geeft een aantal tips om het maximale uit de update te halen.

De 5.3-update bevat een aantal nieuwe mogelijkheden voor je Sonos en verhelpt ook enkele bugs die tijdens de afgelopen lente-release in de app waren geslopen. Lees hier meer de verbeteringen die de update, nu te installeren door bovenaan in het home-menu van je Sonos-app ‘update nu’ te selecteren, met zich meebrengt en bekijk hieronder de drie tips van Sonos zelf.

Party-modus in drie tikken
Zet de puntjes op de i voor het diner dat je organiseert met een playlist die overal in huis voor de juiste sfeer zorgt. Gebruik het nieuwe dropdown-menu, in het midden bovenin de app, om kamers in een paar tikken te groeperen. Of juist om ze los te koppelen.

Rewind
Ben je van gedachten veranderd en wil je toch naar andere muziek luisteren? Swipe naar beneden om gelijk van ‘now playing’ naar het browse-menu te gaan. Wil je nog verder terug, swipe dan van links naar rechts om al je muziekbronnen te bekijken.

Voortgangsbalk in beeld
Werd je afgeleid? Geen probleem. Speel het stuk dat je miste opnieuw af. De voortgangsbalk is nu prominenter zichtbaar op het scherm ‘now playing’, onder de albumhoes. Verschuif hem gewoon naar het moment dat je wilt horen.


EDITORS' CHOICE