Draagbare Bang & Olufsen speaker heeft True360 Sound-techniek


Redactie HiFi.nl | 22 februari 2015 | Bang & Olufsen

Bang & Olufsen komt weer met een apart vormgegeven Bluetooth-speakertje; de Beolit 15. Net als de Beolit 12 is ook dit model weer ontworpen door de Deense meubeldesigner Cecilie Manz. En hoewel hij daardoor aan de buitenkant wel wat weg heeft van zijn voorganger, moet er binnenin het een en ander verbeterd zijn.

Zo maakt de Beolit 15 voor de verdeling van de muziek gebruik van de True360 Sound-techniek. Deze techniek moet ervoor zorgen dat elke luisteraar dezelfde muziekbeleving meekrijgt, ongeacht waar hij of zij zich in de luisterruimte bevindt.

Ook de batterij zou langer meegaan; door middel van Adaptive Power Management zou de speaker na elke oplaadbeurt zo'n 24 uur lang muziek moeten kunnen afspelen. Bluetooth 4.0 maakt het mogelijk om hem aan je devices te koppelen en muziek te streamen.

Op de bovenkant van de speaker is dan ook een soort slipbestendig bakje te vinden om je mobiele device veilig in te kunnen leggen. De Beolit 15 is verkrijgbaar in de kleuren Polar Blue, Natural Champagne en Shaded Rosa. De adviesprijs ligt op 499 euro.


EDITORS' CHOICE