NIEUWSNaim Audio

Naim Statement te beluisteren bij Alpha High End in België


Redactie HiFi.nl | 22 februari 2015 | Naim Audio

In Nederland krijgt Rhapsody de eer, maar de nieuwe Naim Statement versterker combinatie zal in België geïntroduceerd worden bij Alpha High End. Op 6, 7 en 8 maart is de Statement het hoofdgerecht tijdens de Cost No Object-show bij de vestiging in Brasschaat.

En enkel de titel van die show geeft natuurlijk al aan dat het hier om een zeer exclusief product gaat; de Statement zal namelijk ruim 150.000 euro gaan kosten. Het product is het geesteskind van ontwerper Steve Sells. Naim heeft naar eigen zeggen maar een enkel doel gehad tijdens de productie: het bouwen van de allerbeste versterker ter wereld.

 

En daarbij werden dus kosten noch moeiten gespaard. Het gewicht van de Statement bedraag ruim 250 kilo verdeeld over drie componenten. Hij heeft een versterkervermogen van 746W per kanaal, oftewel 1PK.

De Cost No Object-show bij de vestiging in Brasschaat vindt plaats op 6, 7 en 8 maart. Er zal gebruik worden gemaakt van streaming, vinyl en de CD555 cd-speler. Kijk op de site van Alpha High End voor meer informatie.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »