NIEUWSiFi

Daluso lanceert iFi Retro stereo-set

Redactie HiFi.nl | 20 februari 2015 | iFi

iFi staat bekend om haar kleine, goed presterende en toch betaalbare analoge en digitale audio-apparaten. Daluso heeft nu de iFi Retro, het fraaie en volwaardig spelende stereosetje van het merk, officieel gelanceerd.

Via de MM/MC phono-ingang speel je je elpees af. Via de Coax-, optische en USB-ingang speel je alle digitale muziekformaten af, vanaf PCM 16bit/44.1kHz tot en met DSD512 octa-speed. Via 3.5 en 6.3 mm analoge uitgangen luister je naar je in-ears en hoofdtelefoon.

Via Bluetooth aptX maak de Retro contact met je mobiel, tablet of laptop om zo de streaming meteen te starten. Dat klinkt voor sommigen misschien normaal in de oren, maar zodra de volumeknop opengaat ontstaat er met de 2x25 Watt buizenversterking en de mooi bemeten interne voeding volgens Daluso een muzikaal feest van jewelste.

Twee LS3.5 luidsprekertjes, iFi’s versie van de befaamde Rogers LS3/5, met elk een bruto inhoud van 9 liter presenteren een bühne en mooie muzikale dynamiek die meteen moet zorgen voor een brede grijns op het gezicht. Zelfs bij fervente muziekliefhebbers en de doorgewinterde audiofielen die in hun verleden al heel wat mooie dingen zullen hebben gehoord.

 

Voor menigeen zal de iFi Retro volgens Daluso een nieuwe muzikale levens/lifestyle-partner worden. Voor anderen wordt dit de tweede set voor in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer, werkplaats of caravan. De Retro-set komt in een gestileerd, strak massief bamboe design. Een feel-good set voor hem, voor haar en/of het hele gezin.

Alle kabels en accessoires zitten erbij, inclusief zilverzijde-achtig uitziende luidsprekerkabels. Het is dus simpelweg plug & play & enjoy, oftewel aansluiten, spelen en genieten, en dat alles voor het all-in bedrag van 2150 euro.

Het versterker/phono/dac-apparaat is - als iFi Stereo 50 te zien op de foto boven - ook los verkrijgbaar voor 1395 euro. De eerste 25 nieuwe bezitters van een iFi Retro ontvangen bij de aankoop een coupon voor het downloaden van twee gratis compilatie muziek-albums in native DSD kwaliteit bij nativeDSD.com op www.nativeDSD.com.

MERK

EDITORS' CHOICE