Koetsier Audio viert prijsuitreiking met Bloomline OmniWave


Redactie HiFi.nl | 13 februari 2015 | Bloomline Acoustics

Op 21, 22 en 23 februari is het weer tijd voor de maandelijkse Muziek & Wijnshow bij Koetsier Audio in Veeningen. En de show heeft deze keer een feestelijk tintje: Koetsier werd voor de vierde keer op rij door het hifimagazine HVT uitgeroepen tot de beste hifiwinkel in Drenthe van 2014.

Volgens het juryrapport van HVT heeft Koetsier de onderscheiding vooral te danken aan de mooie locatie, de klantvriendelijkheid en de goede apparatuur. Op zaterdag 21 februari, de eerste dag van de show, zal om 14.00 uur de prijs uitgereikt worden. Dat wordt gedaan door de burgemeester van de gemeente waar Koetsier gevestigd is en de hoofdredacteur van HVT.

Maar uiteraard is er alle drie de dagen ook genoeg te beluisteren, wederom onder het genot van een hapje en een wijntje. Dit keer is er speciale aandacht voor de high-end apparatuur van Lyngdorf en de OmniWave van Bloomline. Lees hier meer over de unieke OmniWave-speaker. Hij wordt gedemonstreerd door audiopionier Martin Goosen, die ooit eerder aan bod kwam in onze rubriek "de audiobeleving van".

De shows op zaterdag en zondag vinden plaats tussen 14.00 uur en 18.00 uur. Tijdens de laatste showdag op maandag wordt er ook om 14.00 uur begonnen, maar gaat men door tot 21.00 uur in de avond. Koetsier Audio is gevestigd aan de Schoolweg 31 in Veeningen. Bekijk ook onze winkel pagina.


EDITORS' CHOICE