NIEUWSParrot

CES 2015: Parrot komt met sportieve uitvoering Zik hoofdtelefoon

Redactie HiFi.nl | 06 januari 2015 | Parrot

Na de Zik en de Zik 2.0 komt het Franse Parrot met een nieuwe hoofdtelefoon in de serie, maar dan voor tijdens het sporten. De Zik Sport is wederom voorzien van de nieuwste technologische snufjes en wordt door het merk bestempeld als "de slimste sport-hoofdtelefoon op aarde".

De Zik Sport heeft Bluetooth 4.0 voor verbinding met je telefoon of tablet en maakt gebruik van Parrot's 32bit digital sound processing. De schelpen houden geluid van buiten tegen, maar er zit ook een zogenaamde "street mode" op waarbij je tijdens bijvoorbeeld het rennen zowel naar je muziek als je omgeving kunt luisteren.

 

De draadloze koptelefoon zit vol met sensoren die je prestaties bijhouden en komt met een fitness app die alle daarmee verzamelde gegevens op een rijtje zet. De app is ook te gebruiken in combinatie met veel bestaande sport applicaties van merken als Nike en Adidas.

De prijs werd tijdens de presentatie in Las Vegas nog niet bekend gemaakt, maar verwacht wordt dat deze in de buurt blijft van de andere Zik modellen.


EDITORS' CHOICE