Tweede Masters of Analogue Show bij A10Audio

Redactie HiFi.nl | 05 januari 2015

Speciaal voor de mensen die het de eerste keer gemist hebben of het gewoon nogmaals mee willen maken; op zaterdag 10 januari organiseert A10Audio in Amsterdam een tweede editie van de Masters of Analogue Show waarbij alleen het beste van het beste op het gebied van analoog centraal staat.

A.J. van den Hul is op die dag wederom aanwezig om elementen van bezoekers te bekijken en waar nodig ter plekke kleine reparaties uit te voeren. Bezoekers kunnen zelfs op een apart scherm zien hoe dat in zijn werk gaat. Jezelf opgeven kan via de mail (a10audio@gmail.com) of via de telefoon (06-51500029).

Natuurlijk wordt er ook muziek gedemonstreerd: er staat een set-up draaitafels van Dr. Feickert Analogue en de Reed Muse 3C idle drive platenspeler (foto boven), voorzien van de tonearmen van Reed en Ikeda, elementen van ZYX, Ikeda en van den Hul. De Reed Muse 3 is daarbij voor het eerst te horen. Zie de set-up hieronder.

  • RCM RIAA, Phonomodul, Holy Grail phono versterkers
  • Octave Jubilee versterking
  • Blumenhofer Grand Gioia luidsprekers
  • Bekabeling en stroom: Ansuz, Stealth en Shunyata

De show vindt plaats tussen 12.00 uur en 17.00 uur. A10Audio is gevestigd aan de Burgemeester Röellstraat 10 in Amsterdam. Bezoek ook de website.


EDITORS' CHOICE