Gydotron luistershow met Harbeth en Ayre

Redactie HiFi.nl | 07 december 2014 | Harbeth

Gydotron Audio organiseert in januari een show rondom de Coltrane Supreme 2 van Marten, maar ook voor december heeft de winkel een evenement ingepland staan. Op zaterdag 13 en zondag 14 december staan twee speakers van Harbeth centraal die aangestuurd worden door elektronica van Ayre.

De speaker in de eerste set is de Super HL 5 Plus van Harbeth. Guido en Katrien van Gydotron zijn aanwezig om alles te vertellen over het design en de wijzigingen van dit nieuwe model. De set bestaan verder uit de Ayre QB-9 DSD usb DAC en de Ayre AX-5 geïntegreerde versterker.

In de tweede set staat de Harbeth 30.1 speaker centraal. Deze al worden aangestuurd door de Ayre CX-7eMP en de Ayre AX-7e geïntegreerde versterker.

Op 13 december kan er, onder het genot van een Belgisch biertje, tussen 14.00 uur en 19.00 uur geluisterd worden naar beide sets. Op 14 december vindt de show plaats tussen 14.00 uur en 18.00 uur.

Gydotron Audio is gevestigd aan de Turnhoutsebaan 241 in Wijnegem, België. Bekijk ook onze winkel-pagina en bezoek de website. En lees daarnaast onze eigen luidspreker-special.

MERK

EDITORS' CHOICE