December-actie: VIP-avond met Marten door Gydotron Audio

Redactie HiFi.nl | 02 december 2014

Gisteren berichtten we al dat Gydotron Audio op 24 januari een show rondom de Marten Coltrane Supreme 2 organiseert en onze actie van vandaag heeft te maken met dat evenement. Wij mogen van Gydotron namelijk vijf mensen van onze community uitnodigen voor de VIP-avond op diezelfde dag! En zij mogen ook allemaal een introducé meenemen.

Voor reguliere bezoekers is het evenement die zaterdag om 18.00 uur afgelopen, maar om 18.30 uur gaan de deuren weer open voor de VIP's. Zij zullen worden ontvangen met een hapje en een drankje waarna een uitgebreide luistersessie met de high-end luidsprekers volgt. Ook de Olofsson-broers van Marten zijn die avond aanwezig.

De VIP-avond vindt plaats in De Sint-Martinuspastorij, gevestigd aan de Berckhovenstraat 11 in Malle, België. De gelukkige winnaars krijgen aan het einde van de avond ook nog de onderstaande Supreme Sessions-cd mee naar huis. Deze speciale cd is opgenomen in Marten's eigen studio's voor een zo hoog mogelijke audiokwaliteit.

Wil je kans maken op één van de vijf plaatsen? Kijk op onze kalender-pagina om te zien wat je moet doen!

Om een beetje een indruk te krijgen van de locatie kun je hier een ouder verslag lezen van een high-end luistershow in De Sint-Martinuspastorij. Bezoek ook de website van Gydotron Audio dat de VIP-plaatsen beschikbaar stelt.


EDITORS' CHOICE