Pink Faun komt met up-to-date blijvende streamer

Redactie HiFi.nl | 17 november 2014 | Pink Faun

Pink Faun speelt in op de snelle ontwikkeling op het gebied van digitale media en introduceert de Pink Faun AV-streamer. De streamer is computer-based en kan overweg met alle soorten digitale media die verkrijgbaar zijn. En gebruikers zullen ook nog te verschijnen digitale media met het apparaat af kunnen spelen met behulp van zelf te installeren updates.

Door de lineaire ATX voeding, opgebouwd met onder andere dubbele LOW-B voedingstransformatoren, pi-filters, schottkey diodes en nano-crystaline spoelen, is de Pink Faun AV-streamer een high-end speler die gecombineerd kan worden met je bestaande muziek/video installatie. Verder beschikt de AV-streamer over een 12-core processor voor de verwerking van beeld en geluid. Alle onderdelen zijn passief gekoeld waardoor het geluidsniveau gemeten is in vol bedrijf 0dB.

De AV-streamer wordt standaard geleverd met de Pink Faun I2S-Bridge. Deze I2S-bridge integreert, momenteel als enige digitale speler op de markt, stereo en multi-channel in één systeem zonder dat er op een van beide een concessie gedaan hoeft te worden.

Bij Triple M audio-shop in Rhenen staat de Pink Faun AV-streamer demo-klaar opgesteld. Bezoekers kunnen vrijblijvend in de winkel langskomen. Er is daarnaast een exemplaar aanwezig om tijdelijk mee naar huis te nemen om te testen. Bekijk ook onze Pink Faun-pagina, onze Streaming-pagina en de website van het merk. Bezoek de website van Triple M voor meer informatie over de winkel.


EDITORS' CHOICE