NIEUWSMarmitek

Marmitek introduceert miniversterker met Bluetooth

Redactie HiFi.nl | 16 november 2014 | Marmitek | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

Speciaal voor mensen met wat minder ruimte in de kast komt Marmitek met een versterker op zakformaat. De BoomBoom 460 is zo’n 9 cm breed, 4 cm hoog en 12 cm diep en ook nog eens voorzien van Bluetooth. Een speciaal audiomeubel is volgens het merk dus niet meer nodig.

De BoomBoom 460 is geschikt voor iedere audiobron met een (aux) audio-uitgang of Bluetooth. Dat kan zowel streaming audio zijn (zoals internetradio) of muziek direct afkomstig van je bron. Hij werkt in combinatie met iedere passieve speaker waarvan er twee rechtstreeks kunnen worden aangesloten. Audio van je smartphone of tablet kan via Bluetooth draadloos naar de BoomBoom 460 verstuurd worden. Het apparaat versterkt het signaal en verstuurt het via bedrading naar je speakers.

De BoomBoom 460 is een digitale versterker die voorzien is van een aluminium behuizing. Hij levert een vermogen van 2 x 20W RMS. Het apparaat maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth aptX technologie. De BoomBoom 460 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99,95 euro. Bekijk ook onze Marmitek-pagina of neem een kijkje op de website. Eerder kwam Marmitek al met de BoomBoom 380 en de BoomBoom 565.

MERK

EDITORS' CHOICE