NIEUWSKharma

Kharma High End-Event 2014


Redactie HiFi.nl | 28 oktober 2014 | Kharma

We zijn er vroeg bij, maar het mag alvast in de agenda van iedere hifi-liefhebber: het Kharma Ultimate High End Event 2014. Ook dit jaar weer een eigen evenement van het Nederlandse merk, deze keer op zaterdag 13 en zondag 14 december aan de Kalshoven 7 in Breda.

Tijdens het Ultimate High-End Event zullen alle verschillende Kharma-lijnen te zien en natuurlijk te beluisteren; Exquisite, Elegance, Butterfly, Matrix én de verschillende kabelseries. "Het gehele pand van Kharma zal omgetoverd worden zodat ieder kan genieten van de ultieme geluidsbeleving!"

Het evenement zal op beide dagen van 10 tot 17u zijn, waarbij iedereen uitgenodigd is om te komen beleven en vooral te genieten. Er zijn in vier luisterruimtes verschillende systemen te horen, en er zal op vaste momenten gewisseld worden van speakers, om zo alle modellen tot hun recht te laten komen. Daarnaast is er op beide dagen live entertainment aanwezig.

Op zaterdag 13 december om 12u zal Charles van Oosterum, oprichter en CEO van Kharma International de Kharma Keynote 2014 verzorgen. Tijdens deze presentatie zal hij je vertellen over de rijke geschiedenis van het merk, en geeft Charles een tipje van de sluier over de nieuwste trends en ontwikkelingen die nu en in de toekomst zullen plaatsvinden.

Op zondag 14 december kan je vanaf 15u genieten van een High Wine, waarbij er verschillende culinaire wijnen geproefd kunnen worden in combinatie met de ultieme geluidsbeleving. Genoeg te proeven en te beleven voor twee dagen Ultimate High End dus. 

MERK

EDITORS' CHOICE