NIEUWSRhapsody

Nieuw album Pink Floyd bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 28 oktober 2014

Zowel Roger Waters als David Gilmour tour(d)en nog afzonderlijk, maar het is een behoorlijke tijd geleden dat Pink Floyd in de originele bezetting van zich liet horen – was het Live Aid 2005 in Londen? – en sinds het overlijden van toetsenist Rick Wright is een optreden van de voltallige band ook geen optie meer. Er zal echter wel een nieuw album verschijnen, en Rhapsody in Hilversum krijgt van Warner de eer om de officiële release te verzorgen. 

De legendarische rockband liet recentelijk aan de wereld weten dat op 7 november na twintig jaar een geheel nieuw studioalbum van David Gilmour, Rick Wright en Nick Mason wordt uitgebracht. De eerste persrelease van dat album – The Endless River – vindt plaats bij Rhapsody. Harry: "Wij zijn trots dat Warner Music ons benaderd heeft voor deze presentatie en natuurlijk zijn wij zelf gruwelijk nieuwsgierig hoe al dit moois gaat klinken. Op vrijdag 31 oktober is de gehele pers van de Benelux bij ons aanwezig om het album via een superset voor het eerst te gaan horen!"

Tot aan vrijdag 7 november, de daadwerkelijke releasedatum, zijn er vervolgens diverse sessies voor genodigden van Warner en op zaterdag 8 november van 11.00 tot 15.00 uur zal de muziek, zowel digitaal als analoog en 5.1, op natuurlijk een te gekke high end-set beluisterd kunnen worden. Mis het niet!

Rhapsody Sound & Vision
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum

T: 035-6284644
Website / Special


EDITORS' CHOICE