NIEUWSNAD

Goed-Beter-Best stereo-event NAD, Dali en Bluesound bij Hi-Fi Klubben

Redactie HiFi.nl | 21 oktober 2014 | NAD

”Dat verschil hoor ik toch niet!” is een zin die ze bij Hi-Fi Klubben dagelijks schijnen te horen. Ze bewijzen je daarom graag het tegendeel, en dagen iedereen uit om op woensdag 29 oktober onder de noemer 'Goed, Beter, Best' naar een van de vijf Hi-Fi Klubben winkels te komen om zelf het verschil te ervaren.

Om het makkelijk te maken, gebruiken ze voor het event maar één merk luidsprekers (DALI) en één merk elektronica (digitale versterkers van NAD), maar dan wel in drie verschillende prijsklassen, van uiterst betaalbaar tot een 'misschien-nog-even-doorsparen'-systeem. Onder andere de gloednieuwe Rubicon 6 luidspreker zal aan bod komen – wat wij daar van vonden, lees je hier.

Meld je op deze pagina even aan

Als bron wordt op alle sets Bluesound ingezet. "Wij weten zeker dat jij na dit Goed – Beter – Best evenement nooit meer zult zeggen dat je het verschil niet hoort!" Neem vooral ook je eigen muziek mee, en meld je aan voor woensdagavond 29 oktober om 19:30 uur bij een Hi-Fi Klubben winkel naar keuze.

Aanmelden
Deze avond is gratis toegankelijk en geheel vrijblijvend. Wel word je verzocht even aan te melden. Zo weet je ook meteen of er nog plaats is. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. 

MERK

EDITORS' CHOICE