KEF Blade-event bij Aelivé

Redactie HiFi.nl | 14 oktober 2014 | KEF

Het lijkt wel alsof er nooit meer dan een paar weken kan verstrijken alvorens er een nieuw evenement rond de vermaarde KEF Blade luidsprekers opduikt. Zo ook komend weekend, met een tweedaagse show bij Aelivé Hi-Fi. 

Vrijdag 17 & zaterdag 18 oktober kun je gaan luisteren naar deze mooie KEF Blade speakers. Bekijk de onderstaande filmpjes en zie zelf nog maar eens waarom een bezoek de moeite waard is. De KEF Blade zal in de studio worden opgesteld en op basis van inloop gedemonstreerd worden aan alle bezoekers. 

     

Verder is er nog meer KEF te beleven; zo staan er minstens 5 KEF demo-opstellingen voor je klaar, waaronder de modellen uit de R-serie en onderstaande KEF LS50.

De KEF Blade is zo otworpen dat de luisteraar zich in een live optreden waant. Speciale KEF technologieën dragen hieraan bij, zoals ‘s-werelds eerste ‘single apparent source’- en ‘stiffen dome’- technologie. Wat dit in de praktijk inhoudt, zal blijken tijden ons KEF Blade event. Zie ter verdere info ook onderstaand filmpje;

Aelivé
Pleinstraat 4
2861 XH Bergambacht

Tel: 0182 357 757
E-mail info@aelive.nl
Website 

Kijk voor meer informatie over het merk op onze uitgebreide KEF-special, en lees over de Blade (en de nieuwe Blade Two!) via de tag

MERK

EDITORS' CHOICE