NIEUWSTeufel

Ook Raumfeld aan Spotify


Redactie HiFi.nl | 10 oktober 2014 | Teufel

Ook Raumfeld van het Berlijnse Teufel heeft Spotify toegevoegd aan haar aanbod van digitale muziekdiensten. Met de actueelste software-update zijn niet alleen de nieuwe systemen van Raumfeld compatibel, maar zijn ook eerder uitgebrachte Raumfeld systemen geschikt voor de streamingdienst.

Met een Premium Account en de Spotify Connect-app kan muziek direct vanaf een smartphone en tablet naar de Raumfeld speakers worden gestreamd. Met één druk op de knop in de Spotify Connect App, wordt verbinding gemaakt met het Raumfeld systeem. Hierna kan heel makkelijk een favoriete song of afspeellijst op het gewenste Raumfeld systeem worden weergegeven.

"We hebben lang uitgekeken naar de samenwerking tussen Raumfeld en Spotify", vertelt product manager Max Boit van Raumfeld ons. "Dat de app van Spotify voor iOS en Android nu ook gebruikt kan worden om Raumfeld speakers aan te sturen, betekent voor de Raumfeld-gebruikers dat er een muziekbibliotheek met meer dan 20 miljoen songs ter beschikking komt! Die songs kunnen – met een supermakkelijk te bedienen App – direct op de Raumfeld systemen worden afgespeeld."

MERK

EDITORS' CHOICE