NIEUWSArcam

Arcam A39 en A49 op Experienzzz


Redactie HiFi.nl | 26 september 2014 | Arcam

Het Engelse Arcam gaat met de nieuwe A49 en A39 versterkers terug naar de basis, en maakt graag van Experienzzz 2014 gebruik om aan je uit te leggen wat daarmee bedoeld wordt. "Het unieke versterkerconcept en compromisloze ontwerp openen een kracht die niet eerder mogelijk was."

Tijdens Experienzzz 2014 combineert importeur Audiac deze grensverleggende versterkers met de schitterende Italiaanse klanken en lijnen van Sonus Faber luidsprekers. Meer informatie over de nieuwe producten lees je hier.

Importeur Audiac:

Vanzelfsprekend valt of staat de klank van deze topklasse versterkers met de kwaliteit van het muzieksignaal. Daarom kiezen we op de Experienzzz 2014 voor Arcam’s nieuwste bron, de CDS27. Simpelweg Arcam’s beste CD/SACD speler ooit die dankzij zijn streaming functie net zoveel muziek weet te halen uit digitaal opgeslagen audio files. Zo combineert de CDS27 het beste van twee werelden en laat zich gemakkelijk bedienen met Arcam’s eigen App. Deze krachtige systemen kunt u bewonderen in kamer D404 op de 4e etage van het Elicium in de RAI.


Naast deze dedicated luisterkamer vindt u Audiac ook in de Ballroom van het Elicium op de begane grond waar Arcam opnieuw een belangrijke rol speelt. We tonen daar de AVR450 AV Receiver samen met de Amerikaanse Revel luidsprekers in een 3.1 opstelling. Hier speelt al een even bijzondere bron, de UDP411 multiformat speler die naast CD’s, DVD’s en BluRay’s al even goed overweg kan met muziek- en videostreaming! Zo haalt de UDP411 het uiterste uit elk film- of muziekstuk.

Dat we geloven in de voordelen van streaming audio mag duidelijk zijn. Dat we vinden dat het beter kan, laten we zien met de laatste generatie Simple Audio producten. Streaming zoals het volgens ons bedoeld is; snel, intuïtief, persoonlijk, een schitterende interface en waanzinnige klank. Uiteraard mag ook een lifestyle product als Geneva en Ruark niet op deze show ontbreken. De nieuwste wireless Geneva modellen inclusief XXL en de nieuwste Ruark R1Mk3 en R2 Mk3 zijn dan ook allen te zien en horen op de Experienzzz 2014 show in Amsterdam.

Meer info over de show.


EDITORS' CHOICE