NIEUWS

RecordFriend opent tweede platenzaak

Redactie HiFi.nl | 27 september 2014

RecordFriend in Amsterdam opent na drie maanden hard werken een tweede platenwinkel, pal naast de huidige zaak. In de nieuwe winkel worden alleen nieuwe grammofoonplaten verkocht en alle accessoires, waaronder draaitafels.

Daarnaast zullen er in de nieuwe zaak wekelijks live optredens worden georganiseerd onder het motto ‘RecordFriend Unplugged’. Elke twee maanden vinden er nieuwe exposities plaats van aan muziek gerelateerde kunst.

De nieuwe winkel heeft een stamtafel waar liefhebbers van vinyl onder het genot van koffie en fris met elkaar in contact kunnen komen. RecordFriend zelf noemt het een moderne zaak, die recht doet aan de hernieuwde belangstelling voor vinyl.

RecordFriend is 100 vierkante meter groot en zit op de Sint Antoniesbreestraat 46, naast de huidige winkel op nummer 64. Deze blijft ook in bedrijf met louter tweedehands platen. Met twee winkels is RecordFriend de grootste vinyl aanbieder van Nederland. Op zaterdagavond 4 oktober vindt er een feestelijke opening plaats van 19.00 uur tot 23.00 uur. 


EDITORS' CHOICE