NIEUWSAkiko Audio

Akiko Audio Triple AC Enhancer

Redactie HiFi.nl | 24 september 2014 | Akiko Audio

In een lezersoproep op zoek naar de beste tweaks en accessoires kwam onder meer de Triple AC Enhancer van Akiko Audio voorbij. En dat treft, want de fabrikant laat ons prompt weten dat het nieuwe premium model nu verkrijgbaar is.

"Ik ben de trotse eigenaar van een mooie high end set met Diamond luidsprekers van Bowers & Wilkins," schreef Jos Schols ons in zijn reactie. "Ik hoor veel detail; dat was best even wennen, maar dankzij de inzet van Akiko Audio producten ervaar ik de muziekweergave als zeer aangenaam en meer analoog. Vooral hun laatste product is een uitblinker; de 'Triple AC Enhancer'. Beslist de moeite waard om te testen, ook voor andere liefhebbers, die menen dat tweaks overbodig zijn. Voor mij geldt; goede apparatuur is belangrijk, maar de juiste accessoires zorgen voor een verdere verbetering!"

"De slechte invloed van hoogfrequente RFI-EMI straling is groter dan menig audiofiel denkt," voegt Akiko Audio toe. "Het terugdringen van deze hoogfrequente ruis heeft meteen een hoorbaar effect op de muziekweergave in het gehele audio spectrum. Een schoner en natuurlijker geluid wordt doorgaans als prettiger ervaren. De inzet van drie nieuwe materialen in de Triple AC Enhancer zorgt voor een duidelijk hoorbaar resultaat."

De ‘Triple’ is voorzien van een Akiko Audio Gold connector, die geplaatst wordt in een vrij plekje van het stekkerblok, of de wandcontactdoos. Het nieuwe premium model Triple AC Enhancer is vanaf deze week verkrijgbaar via de dealers en de webshop, de prijs bedraagt € 295,-

www.akikoaudio.com


EDITORS' CHOICE