NIEUWSMBL

Hifi Music Show in Thialf

Redactie HiFi.nl | 10 oktober 2014 | MBL
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 06 oktober 2014

Op 11 en 12 oktober aanstaande wordt in het zalencomplex van IJsstadion Thialf de eerste Noord Nederlandse Hifi Music Show georganiseerd. Op een etage van 1500 m2, verdeeld over maar liefst zeven zalen, wordt door een keur van importeurs nieuwtjes van meer dan 100 hifimerken tentoongesteld.

Tal van muzieksystemen kunnen beurtelings worden beluisterd. Er wordt onder andere een ‘Technoplein’ ingericht waarop verschillende seminars worden gegeven door onder andere ‘thonmeister’ Giulio Cesare Rici. 

Primeurs
Hifi Music Thialf presenteert diverse primeurs waaronder de nieuwe Noble Line van MBL, de nieuwe VA 830 buizenversterker van KR Audio, Tellarium Q, het kabelassortiment van Knooppunt Audio en talloze nieuwe CD & LP titels van CD Vinyl 4U.

Deelnemers
Het evenement is een initiatief van: Sound Emotions, Nutters Audio, Knooppunt Audio, Musical Reality en It Harkstee. De importeurs en merken die deel zullen nemen aan de show zijn: Indiana Line, Hear Every Thing, Simply Audio, Hansted, Aran Audio, D & D Audio, Monitor Audio, Dune Blue, Daudi Dipool Design, Hifinesse, Music Reality, Hi-Hat, Sound Emotions, Knooppunt, CD Vinyl 4 U, Music Emotions, Hifisupply en Hepta. 

 

Thialf Stadion
Het Thialf Stadion van Heerenveen is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid. De Hifi Music Show valt samen met de Open Dag van de schaatstempel. Bezoekers van de Show krijgen dan ook de gelegenheid om de schaatsen onder te binden en voor één keertje het gevoel te hebben van Rintje Ritsma of Mark Tuitert terwijl de bezoekers van de Open Dag de gelegenheid vinden om eens kennis te maken met de betere high-end audio. Voor maar € 3,- inclusief consumptie en gratis schaatsen kan iedereen komen genieten van heel veel hifi en muziek! Kijk op de Facebookpagina voor meer info en updates. 

MERK

EDITORS' CHOICE